Att frakta möbler till privatperson

Jag jobbade på en flyttfirma under sex år av mitt liv. Under dessa år gjorde jag många olika saker. Ja, alltså jag utförde många olika typer av arbetsuppgifter. Detta kom sig av att vi var ett väldigt litet bolag på den tiden. Man fick göra lite det som fanns behov av att göra. Vi körde också väldigt mycket på att det var kundens önskan som var vår lag. Då fanns det inte mycket annat att göra än att ta sig an de uppgifter som erbjöds.

Den syssla jag tyckte mest om under dessa år var att frakta möbler till privatpersoner. Och det är vad jag kommer att fokusera på idag. Till er som inte vill läsa om varför frakta möbler till privatpersoner var min främsta arbetsuppgifter kan jag säga: Dags att sluta läsa nu.

Kul att du är kvar!

Låt mig börja med att motivera just varför frakta möbler till privatpersoner var min främsta syssla. Jag var först och främst bra med kunder. Detta tror jag var den främsta anledningen till att jag fastnade för just detta. Det var också något jag märkte redan första gången jag fraktade möbler till en privatperson. Siw minns jag att hon hette. Hon var så otroligt tacksam att jag kom till henne med hennes möbler. Detta trots att hon betalat en rejäl slant för att det skulle ske. Siw var en sådan privatperson bjöd på kaffe efter att jag fraktat möbler till henne. Det uppskattades starkt.

Jag fortsatte därför samma stil när jag fraktade möbler till privatpersoner runt om i stan. Jag var den trevlige personen från flyttfirman. Den man blev glad när hen kom hem. Inte nog med att leveransen skulle ge nya möbler, utan man skulle dessutom få en trevlig stund. Det kändes fint att vara den.

Sen ska jag inte sticka under stolen med att jag älskar att åka lastbil. Det bästa jag visste under den här tiden var att åka runt i stan och flytta möbler till privatpersoner. Det var avkopplande på något vis. Visserligen var det fint att ha sällskap då och då men oftast uppskattade jag att vara själv på den här typen av jobb.

Förutom att frakta möbler till en privatperson efter en annan så jobbade jag mycket med företag. Det var också fint. Att bli tjenis med ett företag är lite som att bli det med många privatpersoner i taget. Så såg jag i alla fall på saken. Vi levererade stans bästa tjänster inom kontorsflytt och utförde en lång rad tilläggstjänster.

Har ni några funderingar över det jag skrivit om? I så fall får ni gärna skicka in dem till mig! Jag svarar gärna på ämnet frakta möbler till privatperson men ser även glädje i att besvara annat. Ös på bara!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest