Fasadrenovering i Stockholm

Första dagen blev sedan andra. När andra sedan blev tredje och så småningom även den första veckan blev en andra, ja då började det sitta för Karin. Hon hade då spenderat en hel vecka med att arbeta med fasadrenovering i Stockholm. En bransch hon trodde att hon aldrig skulle börja jobba i, och en stad hon knappt besökt förr. Gills Södertälje? Annars kan hon till och med konstatera att hon aldrig varit där.

Nåväl, fasadrenovering i Stockholm blev det. Hon har alltid haft en vilja att arbeta med kroppen, till skillnad från många av hennes vänner. Hon har dessutom känt att det är det hon verkligen är bra på. När möjligheten till fasadrenovering och Stockholm dök upp tvekade hon inte mycket längre än i 5 sekunder. Det var en gammal bekant vars pappa drev en firma i huvudstaden. De sökte folk och Karin kände att hon skulle passa för jobbet. Som tur var kände de samma sak och blott 3 veckor senare var hon på plats i Stockholm för fasadrenovering.

Eller ja, det började förstås med en utbildning i Stockholm om just fasadrenovering. Man kastas förstås inte mot närmaste fasad för att renovera den och tur är väl det, tänkte hon. Det finns ingenting som skrämmer henne mer än att inte känna sig kompetent nog i en situation. Det skulle kännas som när hon för första gången gick på konståkning. Då stack hon ut i det att hon absolut inte kunde stå på ett par skridskor. Detta i jämförelse med alla runt omkring som åkte åttor runt henne.

Nog om skridskor. Fasadrenovering i Stockholm alltså: Ytterligare ett området om vilket hon inte kände till ett jota. Det var helt nytt och som tur var så var det även det för några kollegor. De hade anställt så många som 4 personer för fasadrenovering i Stockholm samtidigt. Det var två tjejer och två killar och alla var helt gröna på området. Detta skulle företaget dock råda bot på med utbildningen som det behövde gå.

Efter att utbildningen avslutats fick Karin och de andra nybörjarna vara med på plats. Det var ett hus på Södermalm i Stockholm som skulle genomgå fasadrenovering och de fick följa alla steg i förberedelserna noggrant.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest