Kunder inom facility management

Skam den som ger sig och ingen skam ska minsann få vila över mig. Mina vänner, under de senaste veckorna har ni kunnat skönja ett mönster. Ett visst texttema har återkommit i denna blogg. Ett texttema som ingen människa bett om och som jag heller varken hade räknat med att skriva om. Jag talar förstås om facility management. Jag talar om den tid då facility management var mitt yrke och jag arbetade i världens bästa team. Teamet belyste jag under förra veckans inlägg. Hela texten handlade då om mina favoritpersoner på företaget och hur mycket jag saknar dem. Jag hade gärna skrivit om det igen men någon gång måste man gå vidare, eller hur?

Idag ska jag dock tillåta mig att beröra ämnet igen. Det finns, tro det eller ej, mycket att säga om facility management. Det vore synd att inte säga det med tanke på att jag aldrig slutar skriva om det. Idag ska jag röra mig vidare från teamet och tala mer om kunderna när man arbetar med facility management.

Jag ska till och med avskärma mig till att snacka om mina favoritkunder. De varierar nämligen i storlek ordentligt. Jag kommer inte nämna dem vid namn men om ni verkligen undrar kan ni höra av er via mail. Hör gärna av er med frågor överhuvudtaget, för den delen.

Techföretaget

Det var en bra deal för oss. När vi fick en deal med ett av Sveriges snabbast växande teknikbolag. Det var en start-up från början och redan då anlitade de oss för facility management. En gång varannan vecka och det gick väldigt fort att städa 40 kvadratmeter. Sedan växte företaget och behovet av facility management likaså. Idag är de ett av Stockholms främsta företag i branschen. Förutom det faktum att det var en god affär för oss så var det också en oerhört trevlig kund. 10/10!

Cafékedjan

Vi skötte facility management åt en av landets främsta och största cafékedjor. Det var en mycket bra erfarenhet. Framförallt var det väldigt trevligt att få gratis bröd och fikabröd så pass mycket som vi fick. Varje gång vi körde facility management hos dem kom vi tillbaka till våra kontor med nybakat. Inte så dumt. Inte så dumt alls!

Vi hörs igen om ett par veckor. Jag ska försöka att ta mig ifrån temat att skriva om mitt jobb inom facility management. Det är lättare sagt än gjort. Framförallt när man är lagd så som jag är (nostalgisk) och har lite för mycket fritid.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest