Samsung mobilskal – räddaren i nöden

Vad tänker du på när jag säger mobilskal eller Samsung? Tänker du bara på en telefon, och en accessoar till denna? Det finns mycket mer att upptäcka om Samsungs mobilskal. Det mest uppenbara är ju den tänkta användningen, ett skal som skyddar och förändrar utseendet på mobilen, ett tillbehör bland de andra och som man kanske inte funderar så mycket på. Men jag ska berätta lite mer om om mobilskalen från Samsung.

För det första, glöm telefonen. För en gångs skull är den inte huvudpersonen. Du har kanske inte tänkt på hur bortglömd ett mobilskal kan känna sig, när det är telefonen som alltid blir uppmärksammad och omtalad. Visa lite respekt för de livsviktiga funktioner ditt mobilskal från Samsung utför. Så det är väl en bra utgångspunkt. Sen då. Ett Samsung mobilskal kan göra mycket mer än du tror. Du kan använda det till allt möjligt. Saknar du en hatt? Du har ett mobilskal från Samsung. Sätt på en blomma och du kommer förgylla festen.

Du kanske ska på picknick och glömmer nåt du borde haft med dig. Men du har ditt Samsung mobilskal. Använd det som tallrik, som sked, som picknickfilt. Du hade väl aldrig kunnat föreställa dig dessa möjligheter när du skaffade dig ett mobilskal till Samsung telefonen. Du trodde att du enbart skulle ha nytta av det tillsammans med mobilen. Men nu börjar du förstå bättre. Ditt Samsung mobilskal är svaret på alla dina frågor. Bilen startar inte? Samsung mobilskal. Barnet skriker i affären? Du gissade rätt; Samsung mobilskal. 

Finns det nåt denna underbara pryl inte klarar av? Tror inte det. Om du hittar nåt så får du motbevisa detta, men det kommer ta dig en livstid att göra. Under tiden kommer du att bli frälst av ditt mobilskal från Samsung, precis som vi andra. Du kommer sjunga dess lov och uppmana alla du möter att skaffa ett Samsung mobilskal. Inte bara ett, du kan ju ha hur många som helst och du kommer ha användning av dem alla.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest