Markiser Stockholm

mark-boss-kaVxKntyIEI-unsplash

Markiser Stockholm – Alla varianter

För sval nyans. För semesterkänslor.
För en trevlig atmosfär. För varje anspråk.
För ditt sätt att leva.
Vi erbjuder ett mycket brett utbud av markiser i Göteborg, som vi gärna presenterar för dig under en personlig konsultation. Så vi hittar rätt markis för dina behov.
Få ett första intryck av de olika markiserna och upptäck önskad modell: Du hittar ett produktexempel för varje markis, så att du kan få en uppfattning i det första steget.

SEMESTER KÄNSLOR HEMMA

Balkong- och terrassmarkiser
Med kassettmarkisernas bekväma markisdesign är dukaxeln, trasan och hela armmekanismen perfekt skyddade – eftersom de förvaras säkert i en sluten kassett.
Så vädret, vind och smuts stanna utanför och din markis är trevligt som på den första dagen.
För Frittes Markiser Stockholm halvkassettsmarkiser, tyg-axel och mekanik är skyddade från väderingession ovanifrån och framifrån av en förmonterad skyddande tak. Eftersom en fullständig kassett inte krävs på alla installationsplatser är halvkassetter i det nedre området inte helt stängda.
När det gäller öppna markissystem är installationsplatsen där markisen är skyddad, t.ex. I dessa modeller är mekanik och tygaxlar fria.

ATT LEVA PÅ SOLSIDAN

Markiser för fönster
Vertikala markiser är det enklaste sättet att få väl doserat solljus – så att du kan njuta av de vackra sidorna av livet ännu bättre!
Behaglig skugga – och ändå tillräckligt med ljus: Lutningen på kassettmarkiserna för fallarmen säkerställer att du träffar exakt rätt vinkel. När allt kommer runt allt finns det inte bara ljus och mörker, men också många graderingar däremellan.
Snygg kombination: Markisolettes är halv vertikal, halv låg arm markis och ganska funktionell. Markisen, som sitter särskilt bra och säkert – tack vare det högkvalitativa skjutsetetet med optimerade gastrycksfjädrar och högeffektsskydd.

Vinterträdgård – Markiser

Solljus när som helst på året är en av de vackraste funktionerna som gör speciella rum till en favoritplats.
Den klassiska vinterträdgården, den inglasade verandan, loggian eller pergola: markiser för markiser i Frittes Markiser Stockholm skapar ljusguiden som presenterar vintern från lugnet och sommaren från den trevliga sidan.
Vare sig den installeras inuti eller utanför, vare sig små eller stora glasytor, klassiska eller muromgärdade tak – den stora variationen av den beryktade kvaliteten från Frittes Markiser Stockholm är också uppenbart i uterum.

SIDOSKYDDAD

Markiser – Från sidan
Perfekt sido-visuellt skydd mot låg sol, lätt vind och nyfikna ögon. Men inte bara det: Tack vare de olika yttre markiser, skapar du en helt ny atmosfär och kan njuta av din ”boyta” i utomhusområdet till fullo.
En robust konstruktion och enkel att använda!

EN FANTASTISK SOL OCH VÄDER

Markiser för öppna ytor
Markissystem på kolonner är extremt stabila och stabila. De är också lämpliga för moderna väggkonstruktioner som inte är utformade för en klassisk ledad armmarkis.
En vackert utformad terrass och trädgården inte bara locka utsikt, men också fungera som en plats för avkoppling och avkoppling.
Liten ram med högt bruksvärde: Detta gäller lika i det privata området samt för hotell- och restauranggäster i gastronomiområdet som vill njuta av sin vistelse utomhus.

Här det viktigaste:

Unika dukar skapa en speciell atmosfär Det är färg och konsistens av markisduk, som ger atmosfären på en terrass specialitet. Färgnyanser, mönster och strukturella effekter ger den speciella effekten beroende på ljusstyrka och nyans. Bland de mer än 200 i tematiskt samordnade färgvärldar hittar du din alldeles egna vackraste tyg mellan himmel och jord.

Effektivt skydd mot UV-strålar

Hälsoskyddet blir allt viktigare i vår fritidsverksamhet på grund av ökad UV-strålning. Därför, när du köper en markis, är det viktigt att veta hur mycket skadliga UVA och UVB-strålar penetrera duken. Frittes Markiser Stockholm tyger erbjuder 100% skydd i mörka nyanser. För ljusare färger (upp till uni-white) behålls upp till 97 % av UV-strålarna.
Dessa uttalanden bygger på undersökningar av Hohenstein Research Institute och tillverkaren av våra tyggarn.
För att bestämma den nödvändiga solskyddsfaktorn måste hudens självskyddstid vara känd och den tid det tar att utsätta sig för solen (självskyddstid x solskyddsfaktor = maximal soltid). Viktigt här: Rikta endast solstrålning förminskas och absorberas av sunskyddtyget, men inte reflekterat UV-utstrålning.
Svensktillverkade markiser och dukar
Vi tillverkar markisdukar som ger terrasser och balkonger en viss något och förblir i toppform under lång tid. De högteknologiska tygerna tillverkas i Sverige. Tyget färgas genom en process som utvecklats av oss och kan veckla ut sin effekt i upp till 20 miljoner nyanser av ovanlig ljusstyrka och färgstabilitet. Funktionella textilier skapas som sätter standarder när det gäller kvalitet, UV-skydd, enkel vård och utseende. Du kommer att få Frittes Markiser Stockholm markisdukar i kvaliteterna 1, 2 och 3, eller dukar av Frittes Markiser Stockholm specialkollektion för speciella behov.
Briljanten
Tillverkad av raffinerad högteknologisk polyester med typisk strålande glöd. sunsilk snc är ett modernt utseende med tekniska toppvärden: hållbara, färgbeständiga, hållbara och med en självrengörande effekt.
Testad och bekräftad med ”självrengörande – inspirerad av naturen” från det internationellt erkända Institutet för textil- och processteknik. För självrengörande effekt krävs minst 14 graders lutningsvinkel för markisen för regnavloppet.

Traditionalisten

Textiltyget med ett mjukt, fluffigt handtag och mjuk färg är romantiskt utseende med tekniska toppvärden: slitstark, färgbeständig, hållbar och med en självrengörande effekt.
Testad, testad och bekräftad med ”självrengörande – inspirerad av naturen” från det internationellt erkända Institutet för textil- och processteknik. För självrengörande effekt krävs minst 14 graders lutningsvinkel för markisen för regnavloppet.

Funktionalisten

Specialtyget för markiser av markiser av markis av markis av markis av markis av markis av högteknologi i beprövad kvalitet. En extra aluminiumbeläggning kommer att återspegla värmen ännu bättre innan den anländer till vinterträdgården.
Det ljusa och luftgenomsläppliga tyget i speciell vävteknik ger en behaglig transparens och minskar bildandet av vattenpåsar, vilket kan belasta duken.
Tygets överdel har en högre aluminiumhalt på grund av produktionen och monteras uppåt på grund av bättre reflektion. Speciellt med ljustrav elleriner och bakgrundsbelysning är en genomskinlig effekt av aluminiumbeläggningen oundviklig.

Transparenten

Det innovativa högteknologiska polyestertyget med speciell hålteknik och utmärkta tekniska egenskaper.
Tygets speciella hålteknik ger behaglig transparens och god ljus- och luftpermeabilitet. Tygets luftgenomsläppliga struktur övertygar också genom att minska lagringsvärmen och minska bildandet av vattenpåsar.
Transparenten rekommenderas för Frittes Markiser Stockholm fönster och vinterträdgård markiser inklusive deras cax-versioner och Frittes Markiser Stockholm skugga – plus.

Reflekten

Något transparent och mycket hög kvalitet. Tyget är ett modern sol- och bländningsskydd för markiser i Stockholm.
Den skyddar mot reflekterande och reflekterande ljus. Aluminiumpartiklar på fibrerna i det högteknologiska polyestertyget med lågt underhåll säkerställer ett behagligt inomhusklimat genom termisk reflektion.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest