Lägesrapport: Fasadrenovering Stockholm

pawel-czerwinski-3ib7Unx9ZVQ-unsplash

Nu var det ett tag sedan som ni fick en lägesrapport från mitt yrkesliv. Jag tror väl inte att det är någon som har suttit och väntat särskilt intensivt på detta. Nog för att fasadrenovering i Stockholm är viktigt och så, men intresset är inte riktigt förankrat i befolkningen. Det kanske det kan bli ändring på!

Hur som helst så är det några av er som frågat hur arbetet går. Jag tänkte nu därför att jag skulle berätta vad jag har på gång. Om inte annat för att jag känner för att skriva, men inte riktigt vet vad jag vill skriva om. Så detta inlägg kan ni se som en snabbare lägesbeskrivning av en del av Stockholms just nu pågående fasadrenoveringar. Håll tillgodo.

Mitt företag är just nu inne i en expansionsfas. Det är allt fler kunder i Stockholm som anlitar oss för fasadrenovering just nu. Jag tror att detta beror på ett antal olika komponenter. Dels så tror jag att resultaten talar sitt tydliga språk. Det är få företag som är lika bra som oss på att utföra fasadrenovering i Stockholm. När vi utfört tillräckligt många arbeten så syns helt enkelt detta i resultaten. Goda resultat inom fasadrenovering i Stockholm sprider sig som löpeldar. Inte bara bland fastighetsägare och företag som vill genomföra renoveringsarbeten på deras fasader. Även bland människor som noterar att fasaden ser bättre ut. När man jobbar med fasadrenovering i Stockholm kan man ju faktiskt peka på resultatet. Det är dessutom ofta synligt för alla som passerar byggnaden.

Just nu är jag mellan två projekt. Vi avslutade nyss ett renoveringsarbete på Södermalm. Det var väldigt roligt men också utmanande. Fasaden i fråga hade ganska mycket ornament som vi var tvungna att ta hänsyn till. Detta är nog en av de roligaste delarna med att arbeta med fasadrenovering i Stockholm. Byggnaderna kräver försiktighet eftersom de är så utsmyckade med detaljer. Nästa projekt lär knappast vara mindre detaljerat. Mina äldre arbetskompisar skryter ibland om fina adresser i Stockholm de genomfört fasadrenovering på. För många av oss yngre så har inget sådant jobb ännu dykt upp. Ja, fram till nu då. Under den kommande tiden kommer jag utföra ett renoveringsprojekt på en av Sveriges dyraste gator. När jag berättade detta för några kompisar frågade de om jag inte var nervös. Å ena sidan kan jag känna att jag är så pass bra på att utföra fasadrenovering i Stockholm att jag inte borde vara det. Å andra sidan så handlar det trots allt om hus som stått pall i hundratals år. Det ska man inte glömma.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest