En tid med konsultuppdrag i Stockholm

Det fanns en tid i mitt liv då jag gjorde något helt annorlunda mot vad jag sysslar med idag. En rolig tid, absolut. En fin tid men så otroligt stor skillnad mot dagens situation. Jag undrar om jag var en annan person på den här tiden, givet att jobbet var så olika. Vem vet? Inte jag i alla fall.

Jag arbetade med konsultuppdrag i Stockholm. Det är ett långt steg från denna bransch till vad jag nu sysslar med, det håller nog alla med om. Så var det i alla fall. Jag blev kvar i typ 4 år innan jag valde att byta stad och bransch. Jag bytte konsultuppdrag i Stockholm mot södra delarna av Europa i några år. Ett vettigt beslut, kan tyckas, och det tycker jag också.

Idag har det gått 10 år sedan jag först satte min fot på firman i Stockholm där jag arbetade med konsultuppdrag. Det är därför jag hade tänkt tillåta mig att vara lite nostalgisk idag. Jag vill berätta för er vad som var bäst med jobbet. Vad jag saknar mest helt enkelt.

Mina kollegor

Vi hade för avsikt att hålla kontakten. Så blev det inte riktigt. Jag menar, jag har fortfarande de flesta av mina kollegor på bolaget på Facebook. Vi tillhandahöll trots allt med konsultuppdrag i Stockholm i flera år ihop. Jag saknar dem men ändå gör jag inte riktigt något åt det. Det gör visserligen ingen annan så man kan väl skylla på de flesta.

Min arbetssituation

Det är något med det där, vad det ger att arbeta med en viss typ av jobb. Att ge människor i Stockholm, ofta unga, jobbmöjligheter i form av konsultuppdrag var givande. Jag fick verkligen känna att det gav något, det jag sysslade med. Det var länge många som kontaktade mig och tackade för hjälpen då jag ordnade konsultuppdrag i Stockholm till dem.

Alla goda lunchställen

Säga vad man vill om Stockholm och säga vad man vill om konsultuppdrag. Man kan få hålla på och tycka bäst man vill och alla åsikter kommer ändå att gå isär. Snacka om att lunchutbudet när jag jobbade med konsultuppdrag i Stockholm var bra. Herregud egentligen. Vilken grej. Det fanns exakt vad man än kunde bli sugen på i området.

Det var det om det för den här gången. Är det så att ni har några frågor om min tid i Stockholm som förmedlare av konsultuppdrag? Hör i så fall av er. Som vanligt försöker jag besvara alla kommentarer så snart som möjligt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest